Evenimente

România – Ca în fiecare an, Confindustria Romania a găzduit la începutul lunii decembrie evenimentul dedicat celor mai importante companii italiene din țară. O ocazie pentru a premia comunitatea de business italiană prezentă în România, Galla Awards dorește să recunoască rezultatele și meritele extraordinare ale companiilor care au decis să intre pe piața română, precum Isopan Spa, controlată de compania Manni Group din Verona, căreia i-a fost acordat premiul “Performance” de Confindustria România pentru performanțele excelente atinse până în prezent.

Am studiat și introdus o nouă tehnologie pentru produsele ISOPAN, care va permite clădirii tale să atingă perfoarmanțe superioare, traduse într-o mai bună rezistență, mai multă siguranță și o izolare mai bună, cu garanția serviciului oferit de ISOPAN.

Vino sa descoperi noua tehnologie ISOPAN in BAU de MONACO,

intre 16-21 IANUARIE 2017, in HALL B2, STANDUL 117.

Cu aceasta ocazie al BAU 2017 din MONACO, ISOPAN iti va descoperi  detaliile noii sale tehnologi.

 

Viteză și putere. Competiție și participare. Acestea sunt cuvintele cheie ale evenimentului care, pe 7 și 8 iunie, a oferit adrenalină pură clienților de top ai Isopan Spa. 

O experiență de două zile pe pista Autodromului din Modena în cadrul ISOPAN | AMG Driving Experience dedicat clienților de top ai Isopan, care au experimentat fiorul condusului la bordul automobilelor ultra-sportive ale Stelei din Stuttgart, sub îndrumarea/alături de piloții experți ai școlii oficiale AMG Driving Academy Italia.

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609

Privacy Policy