Lumea Manni

În Ianuarie 2018, Isopan Est, situată în România, a început pe noua linie, producţia de panouri termoizolante cu vată minerală, pe lângă cele cu poliuretan, deja aflate în producție. Cu o capacitate de 1,6 milioane de metri pătraţi pe an, linia va produce pentru piaţa din Europa de Sud-Est, panouri cu vată minerală având o performanţă superioară în ceea ce priveşte reacţia şi rezistenţa la foc.

BRAȘOV - “Istoria Grupului datează de acum douăzeci și trei de ani: era anul 1994 când compania și-a început activitatea în domeniul agriculturii”, explică Nicu Poenaru, Director de fermă al Oxville, una dintre cele mai importante ferme de bovine și avicole din Transilvania. Suntem în Brașov, vechea Coroană, denumită ulterior 'Orașul lui Stalin', oraș românesc cu 309 mii de locuitori situat într-un teritoriu predominant muntos și cu tradiție industrială.

17 aprilie 2015. Pentru ISOPAN, drumul către Expo 2015 a trecut prin Republica Cehă. Aceasta deoarece conceptul arhitectural al pavilionului ceh, dezvoltat de antreprenorul general Koma Modular în colaborare cu firma de arhitectură Chybik + Kristoff, a folosit în mod exemplar principiile arhitecturii modulare cu panourile Isopan ca elemente cheie.

Această soluție inovatoare pentru construcții inteligente va fi prezentată în cadrul Expoziției BAU 2017 în Munich, Marți, 17 Ianuarie la orele 10.30 în Sala de conferințe A21.

4 December 2015. The internationalisation plan of Isopan, a European leader in the production of insulation panels for buildings, marks another achievement: on 3 December in Silao, in the Mexican state of Guanajuato, the company inaugurated its 7th production plant in the world.

Ca răspuns la cererile tot mai mari pentru panouri termoizolante cu reacție si rezistență la foc, Isopan a investit în fabrica din România într-o nouă linie de producție ce va fi funcțională în 2017. Noua linie va produce, pe lângă panourile termoizolante cu poliuretan, deja aflate în producție, și panouri termoizolante cu vată minerală.

Noua locație ISOPAN RUS include 2 linii de producție dedicate lânii minerale și panourilor în mai multe straturi cu poliuretan, pentru a realiza până la 3 milioane metri pătrați de panouri izolatoare pe an: cu calitate de vârf, economisește energie și face parte dintr-o gamă de produse sustenabile proiectate în Italia. Cu sediul în Volgograd, un centru de producție dinamic din Rusia europeană, ISOPAN RUS  va începe producția și distribuția panourilor sale izolatoare exclusive pentru acoperișuri și pereți în luna iulie 2015.  

Friday, September 18th, at 10:00 in Volžskij (Volgograd), the Isopan Rus plant is being officially opened, which has been marketing its exclusive insulating panels for roofs and walls in the largest transcontinental country as of July 2015. 150 selected guests will visit the plant: in addition to representatives of local institutions, including the Governor of the Volgograd Region, Andrey Bocharov, there will also be investors and industrial figures with interests in Russia.

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609

Privacy Policy