COMPANIE

DESPRE NOI

ISOPAN este lider mondial în producția de panouri metalice și termoizolante. Promovează construcția sustenabilă, oferind soluții inovative și materiale mai sigure și mai eficiente.

GRUPUL

ISOPAN face parte din grupul Manni, un Holding veronez fondat în anul 1945, afirmat ca lider în prelucrarea oțelului pentru construcții. Șaptezeci de ani de pasiune pentru oțel. Grupul Manni este o puternică realitate industrială dedicată prelucrării oțelului și transformării acestuia într-o largă...

CU CE NE OCUPĂM

Oferind o gamă largă de panouri metalice termoizolante pentru pereți și acoperișuri, Isopan răspunde oricăror nevoi funcționale, productive sau estetice, reunind armonios eficiența tehnologică cu libertatea creativă.  

ISTORIA

Istoria societății Isopan are origini îndepărtate care pornesc din Italia și se dezvoltă pe plan internațional, până la a afirma societatea ca al doilea producător mondial de panouri termoizolante.

formare profesională

Isopan promovează eficiența, calitatea și talentul în proiectare, producție și instalarea panourilor de perete și a învelitorilor. Experiența acumulată de-a lungul anilor ne-a ajutat să ne dezvoltăm calitățile potențiale și ne permite să le transmitem mai departe. Actualizarea permanentă, formarea...

CONDIȚII

Consultă condițiile detaliate de vânzare pentru panouri metalice izolate, tablă cutată și accesorii.

GARANȚIE

Certificarea calității este primul angajament asumat de Isopan față de clienții săi. Folosim doar furnizori atent selecționați, care oferă materiale cu fiabilitate dovedită, garantate și certificate în conformitate cu normele internaționale.

CERTIFICĂRI

Certificarea calității este prima obigație asumată de Isopan față de clienții săi. Colaborăm doar cu furnizori atent selecționați, care oferă materiale cu o fiabilitate dovedită, întotdeauna verificați și certificați în deplină conformitate cu normele internaționale de profil.

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609