CU CE NE OCUPĂM

Oferind o gamă largă de panouri metalice termoizolante pentru pereți și acoperișuri, Isopan răspunde oricăror nevoi funcționale, productive sau estetice, reunind armonios eficiența tehnologică cu libertatea creativă.

 

Soluții personalizate împotriva dispersiei termice.
Isopan oferă panouri metalice termoizolante în diverse tipologii, culori și finisaje pentru implementarea de soluții personalizate în sectoarele industrial, comercial, civil, zootehnic și frigotehnic.

Produsele noastre garantează izolare termică și acustică, soliditate, etanșeizare, reacție optimă la foc, fonoabsorbție. Sunt ușoare, versatile și ușor de montat.
Mulțumită Centrului de servicii propriu, oferim și grupuri de fixare, elemente de tinichigerie pentru finisaje și pentru sistemele de scurgere precum și elemente cutate translucide sau din policarbonat pentru luminatoare de acoperiș.

Calitatea produselor noastre este garantată de o echipă de profesioniști permanent la curent cu noutățile din sector și tehnicieni ultra-specializați care oferă sprijin clienților pentru satisfacerea oricăror exigențe tehnice. Mai bine de patruzeci de ani de experiență, o cunoaștere aprofundată a pieței, a normelor de sector și a ultimelor tendințe din sectorul construcțiilor, ne ajută să creăm produse unice, sisteme inovatoare și soluții inedite. Logistica modernă garantează prelucrarea rapidă a comenzilor iar strânsa conlucrare dintre producție și distribuție permite o livrare rapidă a produselor atât în Italia cât și în străinătate.

Panourile sandwich sunt formate dintr-un profil metalic cu rol de structură de rezistență și un strat de material izolator din poliuretan sau vată minerală. Sunt fabricate folosind cele mai noi tehnici de producție, cu energie produsă de panouri fotovoltaice, care ne ajută să diminuăm impactul asupra mediului înconjurător.

Teste de producție și de laborator garantează cel mai ridicat standard de calitate a materialelor iar activitățile de cercetare privind caracteristicile chimice ale poliuretanilor au ca scop extinderea câmpului de aplicare a panourilor sandwich.

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609