DESPRE NOI

ISOPAN este lider mondial în producția de panouri metalice și termoizolante. Promovează construcția sustenabilă, oferind soluții inovative și materiale mai sigure și mai eficiente.

 

Mai multe piețe, o unică marcă
Grupul Isopan își are sediul la Verona și controlează șase unități de producție din toată lumea.
Este prezent în Italia cu două centre de producție la Frosinone și Verona iar în străinătate prin Isopan Ibérica la Tarragona (Spania), Isopan Est la București (România), Isopan Deutschland la Plötz (Halle, Germania), Isopan Rus la Volžskij (Volgograd, Rusia) și Isocindu la Silao (Guanajuato, Mexic). Este de asemenea prezent în Franța (Mérignac) și în Republica Cehă (Praga) prin două reprezentanțe comerciale. Mai mult, Departamentul de Afaceri Internaționale dezvoltă soluții specifice care să satisfacă cerințele specifice din diversele țări în care sunt distribuite produsele Isopan. Prezența capilară în teritoriu și o rețea consolidată de parteneri comerciali ne afirmă ca lideri pe cele mai importante piețe din lume.
De peste 40 de ani, Isopan contribuie la îmbunătățirea sectorului construcțiilor oferind soluții care îmbină funcționalitatea materialelor, sustenabilitatea procesului, siguranța utilizatorilor și eficiența energetică a clădirilor, fie că este vorba de clădiri noi sau de clădiri recalificate energetic. Panourile Isopan tip sandwich ajută la obținerea creditelor necesare pentru certificarea LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), standardul cel mai folosit din lume pentru certificarea sustenabilității clădirilor. Energia necesară producerii acestora este generată de instalații fotovoltaice.
Colaborăm cu principalele asociații de sector, universități și centre de cercetare, pentru a gasi soluții inovative care să confere un plus de valoare clădirilor și proiectelor implementate de clienții noștri.

Obiective
Munca noastră constă în a oferi pieței construcțiilor cele mai noi tehnologii transpuse în panourile termoizolante, garantând în același timp o logistică eficientă și un serviciu de cel mai înalt nivel, într-un cadru de sustenabilitate ambientală, socială și economică.
Nu suntem doar un furnizor de materiale de construcții, ci și un partener capabil să ofere cele mai inovatoare soluții, care să contribuie la creșterea și dezvoltarea noastră și a clienților noștri.
Pentru a atinge aceste obiective, dedicația și pasiunea colaboratorilor și angajaților noștri sunt esențiale, la fel cum esențial este și raportul dinamic cu clienții noștri, cu care încercăm să legăm raporturi solide și de lungă durată.

Isopan, un plus de valoare pentru clădirea ta
La Isopan ne pasă de proiectele tale și te vom ajuta să le realizezi, însoțindu-te din faza conceptuală până la faza proiectului final.
Promovăm construcțiile sustenabile oferind soluții pentru recalificarea energetică a clădirilor, reducerea consumului și prevenirea risipei de energie și resurse. 
Contribuim la calitatea construcțiilor prin folosirea de materiale fiabile în conformitate cu reglementările internaționale.
Produsele Isopan garantează o eficiență sporită, inovare și siguranță: izolare termică și acustică perfectă a clădirilor, soliditate, permeabilitate la aer și grad ridicat de fonoabsorbție. Contribuie la protejarea clădirilor de incendii, împiedicând propagarea acestora.
Alegerea cea mai indicată pentru client este prioritatea noastră, a colaboratorilor noștri și a tehnicienilor noștri ultra-specializați. 
Isopan cunoaște amănunțit piața și materialele și este la curent cu ultimele tendințe și cu reglementările de sector, îmbinând armonios aspectul estetic cu cel funcțional.

Isopan în cifre
40 DE ANI DE EXPERIENȚĂ
6 COMPANII
9 CENTRE DE PRODUCȚIE ȘI COMERCIALE
450 DE ANGAJAȚI ÎN TOATĂ LUMEA
PESTE 4000 DE CLIENȚI PE AN
O CIFRĂ DE AFACERI DE 200 DE MILIOANE DE EURO.

 

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609