formare profesională

EXPERIENȚA NOASTRĂ ÎN SERVICIUL FORMĂRII TALE PROFESIONALE​

Isopan promovează eficiența, calitatea și talentul în proiectare, producție și instalarea panourilor de perete și a învelitorilor.

Experiența acumulată de-a lungul anilor ne-a ajutat să ne dezvoltăm calitățile potențiale și ne permite să le transmitem mai departe. Actualizarea permanentă, formarea profesională și contactul cu profesioniștii care folosesc produsele noastre reprezintă secretul creșterii și a competitivității pe piață. În acest sens organizăm workshop-uri de aprofundare foarte specializate la finalul cărora eliberăm un atestat de participare.

De ce să organizezi un workshop cu Isopan?
- Fiindcă suntem cel mai mare producător european de panouri termoizolante cu o experiență de peste 40 de ani în acest sector.
- Deoarece, încă de la început, ne-am situat în avangarda cercetării pentru inovarea tehnologică
- Deoarece suntem la curent cu ultimele standarde calitative și cu reglementările și tehnicile de construcție internaționale
- Pentru a te ajuta să oferi o asistență tehnică mai buna clienților și să-ți motivezi colaboratorii
- Pentru a deveni mai competitiv.

Seminarele reprezintă o ocazie pentru a afla ultimele noutăți tehnologice, ultimele tendințe privind utilizarea panourilor Sandwich și pentru a împărtăși idei despre evoluția pieței. Sunt un moment de îmbogățire a cunoștințelor și de creștere profesională.

În cadrul fiecărei întâlniri se abordează subiecte precum:
- Compoziția panoului Sandwich: materiale și proprietăți
- Utilizarea și montarea panourilor de perete, panourilor pentru învelitori, a elementelor din tablă ondulată precum și a sistemelor și produselor speciale: avantaje și performanță
- reglementări și certificări
- Analize aprofundate de sector: panoul Frigo și logistica frigului, panoul Farm și sectorul zootehnic, panourile arhitectonice, etc.
- Analize aprofundate a produselor speciale și a noutăților: fațadele ventilate Ark-Wall, sistemul de luminator Isosky, utilizarea panourilor în proiectele sustenabile LEED, etc.

Contactează-ne pentru a organiza un workshop cu noi în țara ta.

 

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609