GRUPUL

ISOPAN face parte din grupul Manni, un Holding veronez fondat în anul 1945, afirmat ca lider în prelucrarea oțelului pentru construcții.

 

Șaptezeci de ani de pasiune pentru oțel.
Grupul Manni este o puternică realitate industrială dedicată prelucrării oțelului și transformării acestuia într-o largă gamă de produse siderurgice. Nu mai puțin de trei generații ale familiei Manni, de la Luigi și până la Francesco, care lucrează în strânsă legătură cu tatăl Giuseppe, au făcut din Grup și din societățile controlate de acesta un partener tehnic și strategic puternic și de încredere prin prisma experienței acumulate, a calității, inovației și a serviciilor oferite.

Grupul Manni promovează o abordare sustenabilă, sigură și eficientă a sectorului construcțiilor prin investiții constante în cercetare și în dezvoltarea de noi produse și servicii, acordând o deosebită atenție nevoilor clientului. Mulțumită coeziunii existente între societățile membre, Grupul oferă clienților cele mai bune soluții constructive pentru extinderea și îmbunătățirea clădirilor existente.

Grupul Manni în cifre:
14 societăți operative
15 milioane de metri pătrați/an de panouri metalice termoizolante produse și distribuite în Italia și în străinătate.
10.200 de clienți
450 de mii de tone/an de oțel prelucrat și distribuit
Cifră de afaceri de 630,4 de milioane de euro (în anul 2018)

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609