Autodromul din Modena devine albastru Isopan pentru evenimentul AMG Driving Experience dedicat clienților de top

14 Jun 2017
Driving experience targata Mercedes AMG per i top client Isopan

Viteză și putere. Competiție și participare. Acestea sunt cuvintele cheie ale evenimentului care, pe 7 și 8 iunie, a oferit adrenalină pură clienților de top ai Isopan Spa. 

O experiență de două zile pe pista Autodromului din Modena în cadrul ISOPAN | AMG Driving Experience dedicat clienților de top ai Isopan, care au experimentat fiorul condusului la bordul automobilelor ultra-sportive ale Stelei din Stuttgart, sub îndrumarea/alături de piloții experți ai școlii oficiale AMG Driving Academy Italia.

Nimic nu se compară cu un road tour pe colinele modeneze pentru a încălzi motoarele, cu un pit stop la Oțetăria Malpighi, realitate istorică din Emilia-Romagna renumită pentru exportul culturii oțetului balsamic autentic în întreaga lume. Câteva ore de relax înainte de a intra în inima competiției, apoi primele manevre pe traseul din Modena, cu puternica bijuterie pe patru roți semnată Mercedes. Începe să se scurgă adrenalina. Se pun căștile și se pornesc motoarele: se aprinde culoarea verde a semaforului și se ia startul!

Slalomuri, frânări, supravirări și subvirări pe terenul umed; sunt 500CP de ținut în frâu pentru a ajunge pregătiți la competiție în padocurile din ziua a doua. Se aleargă cu un singur obiectiv, de a urca pe podiumul Autodromului și de a simți emoția ridicării cupei la cer. Așa au făcut Gerhard Koch, Michael Naef și Stefano Pisa, care au câștigat locul întâi, al doilea și respectiv al treilea.

Pentru toți satisfacția fost aceea de a strânge mâna instructorului lor și de a primi atestatul personalizat AMG Driving Experience, amintire palpabilă a entuziasmului și pasiunii cu care s-au pus la încercare. Pentru Isopan, pe Primul loc!

Retrăiește emoțiile pistei în galeria evenimentului ISOPAN | AMG Driving Experience 

Abonează-te la Newsletter pentru a rămâne la curent cu produsele, serviciile și activitățile Isopan.

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609