Linie nouă, produse noi

20 Feb 2018
Isopan a lansat în producţie gama de panouri termoizolante cu vată minerală pe noua linie din România.

În Ianuarie 2018, Isopan Est, situată în România, a început pe noua linie, producţia de panouri termoizolante cu vată minerală, pe lângă cele cu poliuretan, deja aflate în producție. Cu o capacitate de 1,6 milioane de metri pătraţi pe an, linia va produce pentru piaţa din Europa de Sud-Est, panouri cu vată minerală având o performanţă superioară în ceea ce priveşte reacţia şi rezistenţa la foc.

Noua linie, care a intrat în funcţiune în Ianuarie 2018 completează şi diversifică gama produselor deja furnizate de Isopan Est, satisfăcând cererea tot mai mare de panouri cu rezistență și reacție la foc atât pe piața internă dar și externă.

Proprietățile extraordinare ale panourilor sandwich Isopan le recomandă ca fiind un adevărat scut împotriva forțelor naturii, prin protecția pe care o asigură la vânt, apă și foc. Recunoscute și apreciate pentru faptul că respecta standardele de protecție a mediului și contribuie la reducerea consumului de energie al clădirii, panourile sandwich au fost regândite și din punct de vedere al formei și design-ului. 

O nouă linie de producție înseamnă un timp de livrare mai scurt, o ofertă mai largă de soluții tehnice și o gamă de produse care acoperă peste 95% din cerințele pieței din Europa de Sud-Est.

Isopan la nivel mondial este al doilea mare producător de panouri metalice termoizolante pentru clădiri industriale, comerciale, rezidențiale, zootehnice și cu medii cu temperatură controlată.

Isopan gestionează şase companii în întreaga lume. Unităţile de producţie sunt amplasate în Italia, Spania, România, Germania, Rusia, Mexic (Isocindu) și două birouri comerciale în Franța și Cehia.

Abonează-te la Newsletter pentru a rămâne la curent cu produsele, serviciile și activitățile Isopan.

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609