Un premiu special pentru a sărbători aniversarea Isopan Est

18 Dec 2017
În pragul noului an, cel în care Isopan Est va trece linia de sosire a celor zece ani de activitate, companiei române i-a fost acordat premiul ”Performance” de către Confindustria România.

România – Ca în fiecare an, Confindustria Romania a găzduit la începutul lunii decembrie evenimentul dedicat celor mai importante companii italiene din țară. O ocazie pentru a premia comunitatea de business italiană prezentă în România, Galla Awards dorește să recunoască rezultatele și meritele extraordinare ale companiilor care au decis să intre pe piața română, precum Isopan Spa, controlată de compania Manni Group din Verona, căreia i-a fost acordat premiul “Performance” de Confindustria România pentru performanțele excelente atinse până în prezent. Iată care a fost motivația explicată pe parcursul serii de Rocco Ferri, Director General al Confindustria România:

"Atingerea așa-numitei performance reprezintă obiectivul aproape al tuturor companiilor, indiferent de mărimea lor. Investirea în propria afacere, stimularea și încurajarea propriului management reprezintă cheia pentru atingerea noilor obiective de dezvoltare, dar când toate acestea constituie parte integrantă dintr-un proiect mai amplu al societății mamă care plasează sustenabilitatea ca principal factor al succesului, rezultatul dobândește și valoare socială." 

Cei care au retras premiul au fost Luigi Guerrini, Administrator Unic al Isopan Est și Toni Pera, Director General al Isopan Est, reprezentanți ai companiei lider în sectorul panourilor izolante, care în discursul de mulțumire au subliniat faptul că “această recunoaștere are loc într-un moment important pentru Isopan și dovedește rezultatul muncii depuse de o echipă excepțională în care resursele umane, când sunt bine motivate, dețin rolul principal în cadrul companiei”.

Premiul ajunge la Isopan în ajunul celui de-al 10-lea an de activitate la București, România, al doilea sediu străin inaugurat de Grup după Isopan Ibérica din Tarragona. Până în prezent, Grupul poate conta pe șase companii și pe mai bine de 450 angajați în întreaga lume. Ultimele inaugurări au avut loc în anul 2015 cu Isopan Rus în Volgograd, Rusia și cu IsoCindu în Mexic, care a luat naștere prin înființarea unei companii mixte cu compania Cindu din Venezuela.

În România, ca dovadă a încrederii pieței și a dorinței de creștere a Grupului, în anul 2018 care va urma compania va investi într-o nouă linie de producție care va permite menținerea de către Isopan Est a nivelului înalt de performanță, continuând să răspundă atât nevoilor numeroșilor clienți care se bazează de mulți ani pe calitatea produselor Isopan cât și nevoilor pieței române care este din ce în ce mai atentă la chestiunea sustenabilității.

Isopan a promovat dintotdeauna construcțiile mai sustenabile oferind soluții pentru reabilitarea clădirilor, reducerea consumului și risipei de energie și de resurse. Cercetarea continuă desfășurată de departamentul său de Cercetare și Dezvoltare permite companiei Isopan să fie mereu la curent cu principalele tendințe de pe piață și cu standardele de referință, conjugând estetica cu funcționalitatea. 

Abonează-te la Newsletter pentru a rămâne la curent cu produsele, serviciile și activitățile Isopan.

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609