Leaf

MORE THAN JUST INSULATION.

Isopan, lider în producția de panouri izolante, și-a extins oferta cu noua tehnologie LEAF.

Noua soluție Isopan pentru anveloparea clădirilor reduce impactul asupra mediului, oferă o mai mare siguranță și vă ajută să economisiți.

 

Leaf - insulation technology

 
 
Isopan selectează cu atenție furnizorii săi pe baza performanțelor sociale și de mediu, în scopul de a reduce impactul întregului lanț de producție și de a facilita adoptarea de către întregul sector a economiei verzi și circulare. Tehnologia LEAF și bazată pe ultimele inovații este cea mai bună soluție pentru mediu, pentru oameni și pentru investiția dvs.

 

Ancora più sostenibilità - icona     DURABILITATE

Leaf este o tehnologie “Halogen-free Flame Retardant”

Noua tehnologie LEAF ajută, de asemenea, la reducerea impactului asupra mediului al emisiilor de CO2 generate de clădiri.

Favorizează eficiența clădirii contribuind la îndeplinirea condițiilor pentru obținerea creditelor în vederea certificării v4 LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), standardul pentru certificarea clădirilor cel mai popular din lume, care evaluează întregul ciclu de viață, de la proiectare la construcție, recunoscând performanța de mediu a clădirilor.

 

Ancora più sicurezza - icona     SIGURANȚĂ

Tehnologia LEAF atinge cea mai bună performanță la foc pentru spuma poliuretanică, certificată Bs1d0. Aceasta asigură o propagare redusă a fumului și absența picăturilor în caz de incendiu, asigurând securitate maximă și protecție ridicată pentru clădiri și pentru oamenii din interior.

 

Ancora più risparmio - icona     ECONOMISIRE

LEAF vă permite să economisiți energie oferind garanția unei performanțe superioare de izolație, cu până la 20% peste media pieței.

Pentru proiectele care doresc în schimb creșterea spațiului intern al clădirii, LEAF vă permite să obțineți mai mult spațiu în interiorul clădirii, datorită capacității de a asigura performanțe de izolare îmbunătățite la grosimi reduse.

 

ISOPAN este pregătită să ofere mai multă valoare clădirii dvs.

Am dezvoltat și introdus o nouă tehnologie pentru produsele Isopan, ceea ce permite clădirii dvs să atingă o performanță mai bună, oferindu-vă mai multă durabilitate, mai multă siguranță, posibilitatea de a economisi mai mult și, în plus, oferind garanția suportului tehnic Isopan.

 

 

 

 


informații

Richiedi informazioni


 

RO © 2016 Manni Group S.p.A | Cod unic de intregistrare TVA 00286420609

Privacy Policy